top of page
ДИСЦИПЛІНИ
На данній сторінці ви можете ознайомитись з дисциплінами, які будуть викладатися студентам згідно обраної професії.
|
Основи технології харчової продукції:
-
Термінологія і базові процеси
-
Механічне та теплове кулінарне оброблення
-
Базові технологічні процеси
|
Юридична база готельно-ресторанної сфери:
-
Законодавча база: закони ДСТУ, ДБН
-
Перелік документів для відкриття закладу
-
Державний контроль і регламентація роботи
|
Основи кулінарології:
-
Приготування різних груп страв
-
Основи кондитерського мистецтва
-
Міжнародні стандарти конкурсних страв
|
Основи товарознавства харчової продукції:
-
Групи товарів
-
Норми та правила зберігання продукції
-
Вимоги до якості харчової продукції
|
ІТ-технології: ефективна робота з базовим офісом:
Створення і форматування
Word