top of page

КУХАР

Служба СРС

4444.jpg

Кухар, що працює за стандартами європейських шеф-кухарів, ефективно використовує міжнародну систему НАССР.

 

Кулінарне мистецтво відбувається в умовах сучасної кухні з новітнім обладнання та цікавими меню.

ДИСЦИПЛІНИ

На данній сторінці ви можете ознайомитись з дисциплінами, які будуть викладатися студентам згідно обраної професії.

|

Основи технології харчової продукції:

  • Термінологія і базові процеси

  • Механічне та теплове кулінарне оброблення

  • Базові технологічні процеси

|

Юридична база готельно-ресторанної сфери:

  • Законодавча база: закони ДСТУ, ДБН

  • Перелік документів для відкриття закладу

  • Державний контроль і регламентація роботи

|

Основи кулінарології:

  • Приготування різних груп страв

  • Основи кондитерського мистецтва

  • Міжнародні стандарти конкурсних страв

|

Основи товарознавства харчової продукції:

  • Групи товарів

  • Норми та правила зберігання продукції

  • Вимоги до якості харчової продукції

|

ІТ-технології: ефективна робота з базовим офісом:

Створення і форматування

Word

Робота з базами даних в MS Exel

Створення яскравих презентацій в MS Power Point

|

Основи економіки у сфері гостинності:

  • Базові поняття

  • Фінансова грамотність: прибуток, витрати, рентабельність

  • Кадровий менеджмент

|

Технологія приготування страв кухонь світу:

  • Французька класика

  • Грузинська кухня

  • Італійська, чесько-німецька кухня

|

Проектування кухні в ресторані: вимоги, принципи:

  • Вимоги ДБН до проектування виробничих приміщень

  • Принципи розташування обладнання та організації процесів

  • Підбір актуального та ефективного обладнання

|

Ціноутворення і калькуляція в закладі ресторанного господартсва:

  • Поняття фуд-косту

  • Розрахунок калькуляційних карт

  • Маржинальні страви та АВС-аналіз

|

Охорона праці: державні норми і безпека:

  • Нормативна документація з ОП

  • Пожежна безпека

  • Травми на виробництві

|

Бізнес-етика, психологія , конфліктологія в сфері послуг:

  • Правила класичного етикету

  • Психологія конфлікту

  • Секрети успішної комунікації та правиле ведення переговорів

|

Задачі бухгалтерського обліку:

  • Види рахунків та їх призначення

  • Структура і зміст балансу

  • Задачі бухгалтерського обліку

|

Основи менеджменту:

  • Управління людськими та матеріальними ресурсами

  • Облік на виробництві: робота з інвентаризаціями, товарними запасами

  • Теорії мотивації співробітників

 

 

bottom of page