![](https://static.wixstatic.com/media/9c608a_dea47d9b9cef4e9f82b4ced1c704afa7~mv2_d_3000_2004_s_2.jpg/v1/fill/w_1920,h_1283,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/9c608a_dea47d9b9cef4e9f82b4ced1c704afa7~mv2_d_3000_2004_s_2.jpg)
![Title Page.jpg](https://static.wixstatic.com/media/fb9665_10972da795c54a2ca53b8200c82649ff~mv2.jpg/v1/fill/w_347,h_195,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/fb9665_10972da795c54a2ca53b8200c82649ff~mv2.jpg)
Тут можна детальніше ознайомитися з наповненням кожного курсу
![011 (27)_edited.png](https://static.wixstatic.com/media/fb9665_5a2835bf32d0496fb0555ee3abcb1175~mv2.png/v1/fill/w_582,h_362,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/fb9665_5a2835bf32d0496fb0555ee3abcb1175~mv2.png)
Менеджер готельного бізнесу
Стандарти служби фронт-офіс (рецепція):
-
Правила проживання в готелі
-
Робота з системою бронювання
-
Касова політика
-
Робота з booking.com
-
Фразеологія та скрипти для спілкування з гостями
Нормативна база:
-
Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства
-
ДСТУ, нормативно-правові акти
-
Дозвільні документи на роботу
Конференц-сервіс:
-
Організація заходів MICE під ключ
-
Організація проживання груп, харчування, конференц-заходів
Стандарти служби хаускіпінг:
-
Алгоритм прибирання номера
-
Замовлення, використання та облік професійних миючих засобів
-
Стандарти роботи пральні
-
Автоматизація формування графіків для покоївок
Стандарти служби ресторанного сервісу:
-
Стандарти гігієни та безпечності на виробництві (НАССР)
-
Актуальні гастрономічні тенденції в ресторанах при готелях
-
Базові знання кавової культури
-
Базові знання алкогольної продукції
Менеджмент готелю:
-
Основні функції ТОП-менеджера
-
Робота з бюджетуванням та економікою готелю
-
Алгоритми прийняття управлінських рішень
![011 (335)_edited.jpg](https://static.wixstatic.com/media/fb9665_17720b949f544fd485e539296775ce19~mv2.jpg/v1/fill/w_514,h_362,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/fb9665_17720b949f544fd485e539296775ce19~mv2.jpg)
Менеджер ресторанного сервісу
Стандарти служби ресторанного сервісу:
-
Сучасні стандарти сервісу та гостинності в ресторані
-
Актуальні гастрономічні тенденції в ресторанах при готелях
-
Основи кавової культури
-
Основи еногастрономії (вивчення вин та принципи поєднання зі стравами)
-
Основи Фудпейрінгу (поєднання напоїв, коктейлів зі стравами)
-
Базова міксологія (алкогольні напої та коктейлі)
-
Стандарти гігієни та безпечності на виробництві (НАССР)
Організація роботи ресторану при готелі:
-
Стандарти обслуговування сніданку по типу «шведська лінія»
-
Організація заходів MICE під ключ
-
Різновиди бенкетів та конференц-заходів, організація та обслуговування
Комунікація з гостями:
-
Основи конфліктології
-
Техніки продажу та переговорів
-
фразеологія та скрипти для спілкування з гостями
Нормативна база:
-
Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства
-
ДСТУ, нормативно-правові акти
-
Дозвільні документи на роботу
Менеджмент ресторану:
-
Основні функції ТОП-менеджера
-
Робота з бюджетуванням та економікою готелю
-
Алгоритми прийняття управлінських рішень
![DSC03986_edited.jpg](https://static.wixstatic.com/media/fb9665_b9b298804a69418eb198e6aa0828a534~mv2.jpg/v1/fill/w_533,h_362,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/fb9665_b9b298804a69418eb198e6aa0828a534~mv2.jpg)
Шеф-кухар ресторану при готелі
Класична кулінарологія:
-
Базові технології кулінарного процесу (способи нарізки, мехінчного оброблення, теплового оброблення)
-
Основи біохімії (розуміння принципів роботи з продуктами, вміння прогнозувати процеси)
-
Робота з техніко-технологічними картами
-
Кулінарна етнологія (кухні різних країн в меню ресторану)
-
Сучасні принципи подавання та декорування страв
-
Стандарти гігієни та безпечності на виробництві (НАССР)
Стандарт виробництва ресторану при готелі:
-
Стандарти роботи зі сніданками по типу «шведська лінія»
-
Автоматизація системи обліку, управління інвентаризаційними процесами
-
Розрахунок та приготування страв для конференц-заходів
Нормативна база:
-
Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства
-
ДСТУ, нормативно-правові акти
-
Дозвільні документи на роботу
Стандарти служби ресторанного сервісу:
-
Актуальні гастрономічні тенденції в ресторанах при готелях
-
Основи Фудпейрінгу (поєднання напоїв, коктейлів зі стравами)
Нормативна база:
-
Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства
-
ДСТУ, нормативно-правові акти
-
Дозвільні документи на роботу
Менеджмент шеф-кухаря:
-
Основні функції управлінця на кухні
-
Робота з бюджетуванням та економікою готелю
-
Алгоритми прийняття управлінських рішень