top of page
Title Page.jpg

Тут можна детальніше ознайомитися з наповненням кожного курсу

011 (27)_edited.png

Менеджер готельного бізнесу

Стандарти служби фронт-офіс (рецепція):

  • Правила проживання в готелі

  • Робота з системою бронювання

  • Касова політика

  • Робота з booking.com

  • Фразеологія та скрипти для спілкування з гостями

 

Нормативна база:

  • Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства

  • ДСТУ, нормативно-правові акти

  • Дозвільні документи на роботу

 

Конференц-сервіс:

  • Організація заходів MICE під ключ

  • Організація проживання груп, харчування, конференц-заходів

Стандарти служби хаускіпінг:

  • Алгоритм прибирання номеру

  • Замовлення, використання та облік професійних имючих засобів

  • Стандарти роботи пральні

  • Автоматизація формування графіків для покоївок

 

Стандарти служби ресторанного сервісу:

  • Стандарти гігієни та безпечності на виробництві (НАССР)

  • Актуальні гастрономічні тенденції в ресторанах при готелях

  • Базові знання кавової культури

  • Базові знання алкогольної продукції

 

Менеджмент готелю:

  • Основні функції топ-менеджера

  • Робота з бюджетуванням та економікою готелю

  • Алгоритми прийняття управлінських рішень

011 (335)_edited.jpg

Менеджер ресторанного сервісу

Стандарти служби ресторанного сервісу:

  • Сучасні стандарти сервісу та гостинності в ресторані

  • Актуальні гастрономічні тенденції в ресторанах при готелях

  • Основи кавової культури

  • Основи еногастрономії (вивчення вин та принципи поєднання зі стравами)

  • Основи Фудпейрінгу (поєднання напоїв, коктейлів зі стравами)

  • Базова міксологія (алкогольні напої та коктейлі)

  • Стандарти гігієни та безпечності на виробництві (НАССР)

 

Організація роботи ресторану при готелі:

  • Стандарти обслуговування сніданку по типу «шведська лінія»

  • Організація заходів MICE під ключ

  • Різновиди бенкетів та конференц-заходів, організація та обслуговування

 

Комунікація з гостями:

  • Основи конфліктології

  • Техніки продажу та переговорів

  • фразеологія та скрипти для спілкування з гостями

 

Нормативна база:

  • Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства

  • ДСТУ, нормативно-правові акти

  • Дозвільні документи на роботу

 

Менеджмент ресторану:

  • Основні функції топ-менеджера

  • Робота з бюджетуванням та економікою готелю

  • Алгоритми прийняття управлінських рішень

DSC03986_edited.jpg

Шеф-кухар ресторану при готелі

Класична кулінарологія:

  • Базові технології кулінарного процесу (способи нарізки, мехінчного оброблення, теплового оброблення)

  • Основи біохімії (розуміння принципів роботи з продуктами, вміння прогнозувати процеси)

  • Робота з техніко-технологічними картами

  • Кулінарна етнологія (кухні різних країн в меню ресторану)

  • Сучасні принципи подавання та декорування страв

  • Стандарти гігієни та безпечності на виробництві (НАССР)

 

Стандарт виробництва ресторану при готелі:

  • Стандарти роботи зі сніданками по типу «шведська лінія»

  • Автоматизація системи обліку, управління інвентаризаційними процесами

  • Розрахунок та приготування страв для конференц-заходів

 

Нормативна база:

  • Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства

  • ДСТУ, нормативно-правові акти

  • Дозвільні документи на роботу

 

Стандарти служби ресторанного сервісу:

  • Актуальні гастрономічні тенденції в ресторанах при готелях

  • Основи Фудпейрінгу (поєднання напоїв, коктейлів зі стравами)

 

Нормативна база:

  • Законодавча база для діяльності закладів готельного та ресторанного господарства

  • ДСТУ, нормативно-правові акти

  • Дозвільні документи на роботу

 

Менеджмент шеф-кухаря:

  • Основні функції управлінця на кухні

  • Робота з бюджетуванням та економікою готелю

  • Алгоритми прийняття управлінських рішень

bottom of page