ДИСЦИПЛІНИ
На данній сторінці ви можете ознайомитись з дисциплінами, які будуть викладатися студентам згідно обраної професії.
|
Базові правила класичного сервісу в ресторані:
-
Термінологія і базові процеси
-
Механічне та теплове кулінарне оброблення
-
Базові технологічні процеси
|
Актуальне обладнання та устаткування в ресторані:
-
Механічне обладнання
-
Теплове обладнання
-
Автоматизація і касова політика
|
Бенкетне обслуговування в закладах ресторанного господарства:
-
Види спеціалізованого обслуговування
-
Організація і підготовка бенкетного обсуговування
-
Дипломатичні заходи
|
Юридична база готельно-ресторанної сфери:
-
Законодавча база: закони ДСТУ, ДБН
-
Перелік документів для відкриття закладу
-
Державний контроль і регламентація роботи
|
ІТ-технології: ефективна робота з базовим офісом:
-
Створення і форматування документів MS Word
-
Робота з базами даних в MS Exel
-
Створення яскравих презентацій в MS Power Point
|
Основи економіки у сфері гостинності:
-
Базові поняття
-
Фінансова грамотність: прибуток, витрати, рентабельність
-
Маркетинг: PR, SMM, реклама
|
Еногастрономія та фудпейрінг:
-
Вино: виробництво, характеристики, торгові марки
-
Міцні алкогольні напої
-
Принципи поєднання страв та напоїв
|
Технологія кавових напоїв, латт-арт:
-
Технологія класичних кавових напоїв
-
Латте-арт, дизайн напоїв
-
Актуальні гарячі напої в барній карті ресторану
|
Бізнес-англійська для ресторатора:
-
Базова термінологія
-
Стандартна фразеологія
-
Вирішення конфліктних ситуацій
|
Охорона праці: державні норми і безпека
-
Нормативна документація з ОП
-
Пожежна безпека
-
Травми на виробництві
|
Бізнес-етика, психологія , конфліктологія в сфері послуг:
-
Правила класичного етикету
-
Облік на виробництві: робота з інвентаризаціями, товарними запасами
-
Теорії мотивації співробітників
|
Виробнича практика
|
Організація процесу підготовки залів до обслуговування згідно з вимогами (ОФ-3.1.1)
|
Отримання посуду, приборів, столової білизни, підготовка до обслуговування вимогами (ОФ-3.1.4)
|
Вивчення необхідного обладнання, меблів, посуду, приборів, білизни вимогами (ОФ-3.1.2)
|
Здійснення попередньої сервіровки столів вимогами (ОФ-3.1.5)
|
Вивчення меню і прейскурантів вимогами (ОФ-3.1.3)
|
Організація процесу обслуговування (ОФ-3.2.1)
|
Прийом і оформлення замовлення (ОФ-3.2.2)
|
Отримання та подача страв і напоїв (ОФ-3.2.3)
|
Здійснення розрахунку з відвідувачами (ОФ-3.2.4)
|
Збирання використаного посуду і приборів (ОФ-3.2)