ДИСЦИПЛІНИ
На данній сторінці ви можете ознайомитись з дисциплінами, які будуть викладатися студентам згідно обраної професії.
|
Технологія організації роботи хаускіпера:
-
Структурний підрозділ хаускіпінг
-
Сучасні технології клінінгу
-
Стандарти безпечності та чистоти в сучасних готелях
|
Історія та сучасні тенденції в індустрії гостинності:
-
Виникнення готелів у світі
-
Класифікація закладів розміщення
-
Найбільші готельні мережі: секрети успіху
|
Товарознавство непродовольчої продукції:
-
Сучасні засоби для клінінгу
-
Санітарія та гігієна
-
Ведення актів, бланків, журналів
|
Юридична база готельно-ресторанної сфери:
-
Законодавча база: закони ДСТУ, ДБН
-
Перелік документів для відкриття закладу
-
Державний контроль і регламентація роботи
|
ІТ-технології: ефективна робота з базовим офісом:
-
Створення і форматування документів MS Word
-
Робота з базами даних в MS Exel
-
Створення яскравих презентацій в MS Power Point
|
Основи економіки у сфері гостинності:
-
Базові поняття
-
Фінансова грамотність: прибуток, витрати, рентабельність
-
Маркетинг: PR, SMM, реклама
|
Технологія пральні при готелі:
-
Організація роботи пральні
-
Облік процесів прання та хім.чистки
-
Технологія прасування речей гардеробу
|
Технологія текстильної продукції:
-
Стандарти роботи з гостьовими речами
-
Стандарти роботи з білизною
-
Стандарти роботи з махровими виробами
|
Бізнес-англійська для базової комунікації:
-
Базова термінологія
-
Стандартна фразеологія
-
Вирішення конфліктних ситуацій
|
Охорона праці: державні норми і безпека:
-
Нормативна документація з ОП
-
Пожежна безпека
-
Травми на виробництві
|
Бізнес-етика, психологія , конфлікт:
-
Правила класичного етикету
-
Психологія конфлікту
-
Секрети успішної комунікації та правила ведення переговорів
|
Базові знання з бухгалтерського обліку:
-
Задачі бухгалтерського обліку
-
Структура і зміст балансу
-
Види рахунків та їх призначення
|
Основи менеджменту:
-
Управління людськими та матеріальними ресурсами
-
Облік на виробництві: робота з інвентаризаціями, товарними запасами
-
Теорії мотивації співробітників
|
Виробнича практика