ДИСЦИПЛІНИ
На данній сторінці ви можете ознайомитись з дисциплінами, які будуть викладатися студентам згідно обраної професії.
|
Технологія обслуговування гостей в готелі:
-
Основні правила розміщення
-
Організація роботи служби фронт-офіс
-
Алгоритм обслуговування гостей готелю
|
Історія та сучасні тенденції в індустрії гостинності:
-
Виникнення готелів у світі
-
Найбільші готельні мережі: секрети успіху
-
Класифікація закладів розміщення
|
Міжнародні стандарти обслуговування та оцінки якості:
-
Базові стандарти роботи рецепції
-
Особливості успішного спілкування з гостями
-
Оцінка якості сервісу на рецепції
|
|
Основи економіки у сфері гостинності:
-
Базові поняття
-
Фінансова грамотність: прибуток, витрати, рентабельність
|
ІТ-технології: ефективна робота з базовим офісом:
-
Створення і форматування документів MS Word
-
Робота з базами даних в MS Exel
-
Створення яскравих презентацій в MS Power Point
|
Юридична база готельно-ресторанної сфери:
-
Законодавча база: закони ДСТУ, ДБН
-
Перелік документів для відкриття закладу
-
Державний контроль і регламентація роботи
|
Системи автоматизації та бронювання в мережевих готелях:
-
Бронювання номерів
-
Поселення та виселення гостей
-
Бронювання конференц-заходів
|
Сучасні тенденції в індустрії гостинності: моделі організації роботи:
-
Інноваційні технології в сфері гостинності
-
Тенденції та тренди 2020-21
|
Бізнес-англійська для готельєра:
-
Базова термінологія
-
Стандартна фразеологія
-
Вирішення конфліктних ситуацій
|
Охорона праці: державні норми і безпека:
-
Нормативна документація з ОП
-
Травми на виробництві
-
Пожежна безпека
|
Бізнес-етика, психологія , конфліктологія в сфері послуг:
-
Правила класичного етикету
-
Психологія конфлікту
-
Види рахунків та їх призначення
|
Базові знання з бухгалтерського обліку:
-
Задачі бухгалтерського обліку
-
Структура і зміст балансу
-
Види рахунків та їх призначення